مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان

مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان

مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان

پرکردن دندان با کامپوزیت مزایای شگفت انگیزی را ارائه می دهد که از پرکردگی های آمالگام به دست نمی آید. دندانپزشک مقدار کمتری از دندان را در این روش تراش می دهد. البته مانند سایر روش های دندانپزشکی، مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان یک مرحله ضروری است. کارهای ساده ای وجود دارد که می توانید برای ماندگاری پرکننده کامپوزیت خود انجام دهید و به شما این امکان را می دهد تا سال ها لبخند سالم و زیبای خود را حفظ کنید.

 

ماندگاری کامپوزیت

بلافاصله بعد از ترمیم

پس از پر کردن، دهان شما حدود یک تا سه ساعت بی‌حس می‌ماند. نباید در این مدت از سمتی که بی‌حس شده است برای خوردن استفاده کنید. زیرا ممکن است گونه، زبان یا لب خود را گاز بگیرید. مراقب نوشیدنی های گرم هم باشید، زیرا ممکن است چیزی خیلی داغ بنوشید و متوجه نشوید که داخل دهانتان سوخته است.

هنگامی که پرکردگی های همرنگ دندان دارید، می توانید به محض از بین رفتن بی حسی شروع به جویدن کنید. با این حال، کسانی که پرکننده های آمالگام را انتخاب کردند، باید حدود 24 ساعت صبر کنند تا چیزی را در آن سمت دهان بجوند. در بیشتر مواقع، درد پر کردن به سرعت و با برخی از داروهای بدون نسخه از بین می‌رود. با این حال، اگر پرکردگی عمیق داشته باشید، درد ممکن است چند روز طول بکشد. در صورتی که درد دندان شما بعد از کامپوزیت کردن ادامه داشت حتما به دندانپزشکی مراجعه کنید. در ضمن مطمئن شوید که به درستی از دندان های خود مراقبت می کنید. این به معنای مسواک زدن منظم و نخ دندان کشیدن است که می تواند به جلوگیری از پوسیدگی بیشتر در دندان های دیگر شما کمک کند.

نکاتی برای مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان

برای کمک به شما، در اینجا چند نکته در مورد دستورالعمل های مراقبت خانگی پرکننده کامپوزیت آورده شده است:

مسواک زدن منظم و نخ دندان کشیدن

بر خلاف سایر درمان های دندانپزشکی، پرکننده های کامپوزیت به سرعت خشک می شوند. از این رو مسواک زدن دندان ها پس از پر کردن مشکلی نخواهد داشت. دندان های خود را دو بار در روز با استفاده از یک مسواک نرم مسواک بزنید تا تمام ذرات غذا در دندان های شما پاک شود. همچنین، هنگام نخ دندان کشیدن دندانی که به تازگی پر شده است، باید مراقب باشید تا از بیرون کشیدن مواد پر شده خودداری کنید.

 

مسواک روی کامپوزیت

خودداری از خوردن غذاهای سفت و چسبناک

اگر آب نبات، آجیل، ژله یا سایر غذاهای سفت و چسبناک را گاز می زنید، فشار زیادی به دندان های خود وارد می کنید. این غذاهای سفت می توانند به پر شدن دندان شما آسیب بزنند. علاوه بر این، غذاهای چسبنده می توانند بر روی قسمت پر شده باقی بماند و باعث پوسیدگی شود.

بلافاصله بعد از ترمیم هیچ غذایی نخورید

به دلیل بی حسی موضعی، ممکن است لب ها و زبان شما تا چند ساعت پس از ترمیم دندانپزشکی بی حس شوند. وقتی لب‌هایتان بی‌حس است، تا چند ساعت نباید چیزی بجوید. اگر بجوید، ممکن است لب‌هایتان را گاز بگیرید. علاوه بر این، غذاهای سرد یا گرم می توانند باعث انبساط یا انقباض لثه های شما شوند.

از دهانشویه بدون الکل استفاده کنید 

از استفاده از دهانشویه حاوی الکل خودداری کنید زیرا می تواند پرکردگی های شما را لکه دار کرده و به سرعت آنها را از بین ببرد. حتما از دهانشویه بدون الکل و خمیر دندان حاوی فلوراید برای بهبود سلامت دهان و دندان و تقویت مینای دندان خود استفاده کنید.

دندان قروچه نکنید

اگر عادت به فشردن و قروچه کردن دندان های خود در شب داشته باشید، ممکن است به پرکردگی ها و دندان هایتان آسیب وارد شود. مواد پرکننده شما پس از ترمیم حساس تر خواهند شد، زیرا ممکن است ترک بخورند. از دندانپزشک خود بپرسید که آیا محافظ دهان می تواند به جلوگیری از دندان قروچه کمک کند.

ماندگاری پرکردن ها چقدر است؟

شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که پرکردن کامپوزیت چقدر دوام می آورد. بر اساس میزان مراقبت از آنها، آنها می توانند بیش از پنج سال دوام بیاورند. حفظ وضعیت پر کردن دندان بسیار مهم است. این نه تنها به شما کمک می کند تا از مشکلات آینده جلوگیری کنید، بلکه به شما امکان می دهد با اجتناب از روش های پرهزینه در آینده، صرفه جویی کنید!

 

مراقبت های بعد از کامپوزیت

خلاصه نکات مهم

چند نکته دیگر برای مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان وجود دارد که به شما کمک می کند پرکننده کامپوزیت خود را برای مدت طولانی تری حفظ کنید.

  • هر روز بعد از غذا دندان های خود را مسواک بزنید و نخ دندان بکشید.
  • از غذاهایی که می توانند باعث لکه دار شدن سیر شما شوند مانند چای، قهوه و شراب خودداری کنید.
  • برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان، مصرف مواد غذایی شیرین را به حداقل برسانید.
  • از یک مسواک نرم همراه با هر خمیر دندان غیر ساینده استفاده کنید.
  • برای پرکردن های متعدد، ژل های فلوراید توسط دندانپزشک شما توصیه می شود تا به تقویت مینای دندان و بیشتر شدن وجود پرکننده ها کمک کنند.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با ما